Vegan Pistaatsia Tiramisù – Portsjonid 4-le inimesele

Pistaatsiakreem

Põhi ja kaunistused

  • 8 vegan küpsist nt. digestives
  • 1 tass mõru kohvi
  • veidi röstitud pistaatsiapähkleid
  • veidi magustamata kakaopulbrit

VEGAN PISTAATSIA TIRAMISU VALMISTAMINE

  • Hoia vahukoore pakki enne valmistamist 3-4 tundi külmkapis, et seda retseptis värskena kasutada
  • Vahusta koor kuni see muutub tahkemaks ja aseta hetkeks kõrvale. Mikserda tofu sojapiimaga ja lisa pistaatsiakreem kuni saad ühtlase kreemi.
  • Sega tofu-pistaatsiakreemi segu vahukoorega. Sega kahes osas ja sega pidevalt, kuid proovi säilitada kreemi vahust konsistentsi. 
  • Võta serveerimisklaasid või kausid ja alusta tiramisù kihtide meisterdamist. Pane vaheldumisi küpsiseid, mida oled eelnevalt kohvis leotanud ja seejärel peale pistaatsia ja vahukoorekreemi segu. 
  • Lisa kaunistuseks kakaopulbrit ja tükeldatud pistaatsiapähkleid. 
  • Hoia vegan pistaatsia tiramisùd külmkapis vähemalt 2-3 tundi enne serveerimist. 

Originaalretsept.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Meie veebilehel kasutatakse küpsiseid. Küpsised aitavad tagada veebilehe nõuetekohase toimimise ning täiendamise, püüdes individualiseerida Teie veebilehe sirvimise kogemust ning esitada Teile pakkumisi, mis oleks aktuaalsed just nimelt Teile, kasutatakse ka sihtotstarbelisi küpsiseid. Kui vajutate „nõustun“, siis annate seega oma nõusoleku sihtotstarbeliste küpsiste juurutamiseks ja kasutamiseks. Oma nõusoleku võite tühistada suvalisel ajal muutes oma brauseri seadeid ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem teavet.